Skip to main content

BASICS BY

BRAND-STOF

BASICS BY BRAND-STOF zijn Basics van hoge kwaliteit en gemaakt van de meest duurzame producten. De werkomstandigheden zijn goed en de basics zijn vooral gemaakt van organic katoen en gerecyclede materialen. Ze worden geproduceerd in fabrieken met een GOTS en GRS-certificatie. Te verkopen als By brand-stof label, maar het is ook mogelijk om dit onder je eigen label te verkopen bij jou in de winkel of te gebruiken voor je company clothing, reclame of marketing doelen. Zo creëer je nog meer herkenbaarheid en merkbeleving naar de klant toe.

Basics By Brand-stof komen uit verschillende fabrieken en labels waar wij mee samen werken. Zo zijn we een officiele dealer van Native Spirit collecties, hebben we een fabriek in Portugal waar we mee samen werken en hebben we mogelijkheden, grote producties te doen vanuit verschillende fabrieken met de juiste duurzame certificaten. We werken niet met minimale afname en er is altijd voorraad beschikbaar, zodat je de voorraad laag kan houden en zelf geen voorraadkosten zal hebben. Hierdoor kan je maximaal profiteren van een goede marge in de winkel en met weinig risico van hoge voorraden.

Alle items kunnen voorzien worden van een neklabel, een bedrukking en van een Fair hangtag voor een duidelijke boodschap naar de klant toe.

BASICS BY BRAND-STOF richt zich tot professionals uit de textielsector, communicatiebureaus en experts in personalisatie.